Ruhatárépítés Földi Attilával

Új rovatomban ügyfeleim ruhatárába nyerhettek bepillantást.

FP Ábel képein bemutatjuk a közösen megtervezett öltözeteket, Attila személyes hozzáállásával pedig kérdezz/felelek formájában ismerkedhettek meg.

Kérlek mutasd be magad pár szóban.

-Földi Attilának hívnak. Budapesten élek, 30 éves vagyok és vendéglátással foglalkozom.

Melyik az a ruhadarab, amelyikből sohasem lehet elég a ruhatáradban és miért?

 -Amiből sosem lehet igazán elég, az a cipő. Szerintem egy pár cipő, amit a hétköznapjainkban vagy bármilyen különleges alkalommal viselünk, önkifejező eszköz. Sokmindent elárul a viselője egyéniségéről.

Melyik darab nem hiányozhat egy férfi ruhatárából sem?

 -Kettőt is kiemelnék. Úgy gondolom, hogy a sötétkék öltöny és a fehér ing azok a darabok, amelyek minden férfi gardróbjának elengedhetetlen elemei kell, hogy legyenek.

Melyik a kedvenc méretre készített ruhadarabod és miért?

 -Minden méretre készített ruhadarab nagyon közel áll hozzám, ha egyet kell kiemelnem, akkor talán a farmernadrágjaim. Mindig utáltam, ha épp farmer vásárlásra került a sor, órákat töltöttem el plázákban, de sosem találtam meg az igazán hozzám passzolót. Mivel mostmár méretre készülnek és én választhatom ki a részleteket: a színétől kezdve az anyagán keresztül a gombokig, nincs tovább min gondolkoznom.

 

Milyen tippel tudnál szolgálni azok számára, akiknek még nincs méretre készített darab a ruhatárukban?

-Mindenkit csak ösztönözni tudok. Én az első méretre készült öltönyöm után, nem gondolkoztam tovább, hova is menjek vásárolni. A mai napig így vagyok ezzel, legyen szó akár nadrágról, cipőről, nyakkendőről vagy egy lazább pólóról.

Vannak stílusikonjaid és ha igen, kik azok?

-Igen, természetesen vannak. Az egyik gyerekkori nagy kedvencem, a mindenki számára jól ismert labdarugó, David Beckham. A másik egy olasz szabó, Leonida Ferrarese, akinek a stílusa jelenleg a legközelebb áll hozzám. Nagy vágyam, egy általa méretre készített öltöny.

Mit gondolnak a barátaid az öltözködési szokásaidról?

 -Sokszor azonosulnak az öltözködési szokásaimmal, és sűrűn megjegyzik, ha jól válogattam össze a ruhadarabokat.

 

Vannak más hobbijaid az öltözködésen kívül és mik azok?

-A munkámból adódóan sajnos elég kevés a szabadidőm, de ha tehetem akkor a családommal, barátaimmal töltöm. Imádom a gasztronómiát, szeretek főzni, éttermeket kipróbálni és utazni.

Previous
Previous

Ruhatárépítés Erdélyi Gáborral

Next
Next

Szabósági Hétvége Milánóban